Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


Aceasta oferta se preteaza mai ales pentru zone inaccesibile unde nu exista internet sau este slab si instabil cum ar fi pensiuni, cabane, moteluri, hoteluri, sonde, primarii, sedii de firma, birouri, internet cafe-uri, case particulare,etc.sau daca doriti sa vizualizati pe tableta, smartphone sau laptop, camere video montate in zone retrase .

Conexiunea internet functioneaza absolut oriunde, este o conexiune stabila si fara intreruperi si nu poate fi perturbata de nimic. Poate functiona si fara curent electric pe baza de acumulatori, si se poate configura si in regim wi-fi prin instalarea unui router.
De asemenea, tot prin internet putem sa va asiguram si linie telefonica fixa cu posibilitate de transmisie fax pe care o puteti folosi la receptie si/sau la sistemul de alarma.
Pentru cei care au pensiuni, moteluri, hoteluri, venim in intampinarea dumneavoastra cu aceasta oferta de internet prin satelit, plecand de la faptul ca acum toti clientii care vor o cazare cauta o camera in care sa poata lucra pe laptopul lor, sau macar sa poata gasi la dvs. o conexiune internet, eventual pe un calculator al dumneavoastra in regim internet cafe.
Investitia o puteti amortiza in timp, tinind cont de faptul ca, fata de concurenta, dumneavoastra aveti ca serviciu suplimentar la cazare si internetul.
Vitezele sunt de pana la 30 Mb in functie de abonament si pot fi cu trafic nelimitat sau nu, in functie de dorinta.

Daca optati la trafic limitat, puteti oricand sa activati trafic suplimentar cu plata in caz ca aveti nevoie.
Instalarea este usoara si o puteti face si dvs., echipamentul consta intr-o antena satelit si un modem, ambele de mici dimensiuni.
Daca doriti, puteti configura oricand cu ajutorul unui swich de retea utilizarea mai multor calculatoare pe aceeasi antena (caz in care se poate imparti la mai multi plata echipamentului si a abonamentului).

 

» Internet si telefonie prin satelit

spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004