Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


 Societatea SC CAMBEEA SRL Bacau este o societate care executa intreaga gama de instalatii electrice dintr-o institutie, casa sau constructie, nefiind necesara contractarea a cinci, sase societati diferite fiecare specializata pentru un anumit tip de instalatie.
Avantajele unei societati care executa instalatii integrate sunt urmatoarele:

  • Eliminarea disconfortului datorat cautarii tuturor societatilor specializate necesare executarii lucrarilor si a incheierii mai multor contracte de prestari servicii.

  • Eliminarea riscului de a se da vina intre societatile electrice in cazul aparitiei unor deteriorari ale cablarilor in timpul executarii celorlalte instalatii.

  • Asigurarea service-ului si a garantiei prin apelarea unui singur numar de telefon la o singura societate.

  • Expunerea de catre o singura firma a tuturor instalatiilor de curenti slabi si tari necesare pentru executarea respectivei lucrari, cu posibilitatea ca beneficiarul sa aleaga doar ceea ce crede ca ii este necesar fara riscul de a se omite ceva.

  • Nu in ultimul rand pretul de executie mai mic decat atunci cand se executa aceste instalatii separat cu mai multe societati

CAMBEEA SRL Bacau poate realiza si una sau mai multe din instalatiile necesare unei institutii daca celelalte sunt executate sau in curs de executare de catre alte societati.

CAMBEEA SRL Bacau recomanda a se investi in realizarea ingropata a tuturor instalatiilor necesare pana se toarna sapa sau pana se pune parchetul sau gresia, pentru a nu se ajunge la realizarea unei parti a instalatiei aparent. De asemenea recomandam a nu se folosi in mod nejustificat echipamente prin unde radio acolo unde se poate cabla conductor electric. Echipamentele radio au anumite limitari si pot crea disconfort datorita bateriilor.

  

Legile cablarii instalatiilor electrice:

  1. Cel mai mare dusman al cablarii instalatiilor electrice este beneficiarul casei! Asta din cauza ca el crede ca multe dintre instalatiile electrice enumerate nu ii vor trebui niciodata sau din cauza ca decide ca nu merita facut efortul financiar la aceasta etapa, pentru plata tuturor cablurilor necesare pentru casa sa.

  1. Beneficiarul va cere in mod sigur toate instalatiile electrice necablate! In momentul in care se muta in casa.Atunci, el va gauri si va face aceste instalatii aparent.

  1. Casa are momentul ei unic in care se poate realiza cablarea! Nerealizarea ei in acea etapa ducind la compromiterea casei pe partea de instalatii electrice.

  1. Varianta radio (wireless) este cea mai proasta alegere, incomparabila cu cablul! Pretul va fi de asemenea mai ridicat la aparatura radio fata de cea pe fir.

 


spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004