Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


Instalare aer conditionat pana in 12000 btu fara traseu

Cod produs: IACPI12FT

 

Garantie: 12

 

Pret cu TVA: 600.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Instalare aer conditionat pana in 12000 btu fara traseu

Email Telefon

Instalare aer conditionat pana in 12000 btu fara traseu

Instalare simpla standard aer conditionat in limita a 3 ml de traseu frigorific pe care il aveti dvs. in kit. Noi furnizam consolele de prindere si suruburile aferente. Traseu frigorific suplimentar, 150 ron per ml. Pentru instalare in afara orasului Bacau mai trebuiesc achitati 2 ron per km dus plus intors.

Pentru instalare dublu split trebuiesc cumparate doua instalari simple.

 


 

ANEXA – DEFINITIE PRIVIND INSTALAREA STANDARD

 

 Instalarea standard contine:

- O singura deplasare la sediul beneficiarului in interiorul localitatii. 90 ron per deplasare suplimentara si 2 lei/Km dus plus intors in afara localitatii.

- Traseu frigorific in limita a maxim 3 (trei) metri liniari. Traseul frigorific suplimentar 150 ron per ml pentru ac pana in 12000 btu si 175 ron cele mai mari. Tub condens cu scurgere in exterior sub unitatea exterioara (nu in gheu sau alte locuri), tub suplimentar 20 ron per ml.

- O singura strapungere prin zidul cel mai apropiat de unitatea interioara (beton, BCA sau caramida). Nu se efectueaza strapungeri prin lemn, sticla sau metal. NU SE STRAPUNG GRINZI SAU STALPI DE REZISTENTA. Gaura suplimentara 100 ron in beton, lemn sau metal sau 50 ron altele (nu sticla). Pentru gaura mai lunga de 50 cm se incaseaza suplimentar 50 ron.

- Traseul frigorific este fixat aparent nu prin tavan fals, rigips sau ingropat in perete. Manopera suplimentara 90 ron per ora.

- Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior (pe beton, BCA sau caramida), cat mai apropiat de unitatea interioara, numai intr-un loc accesibil pentru montaj (imediat sub fereastra sau in locuri in care sa nu fie pusa in pericol integritatea fizica a instalatorului). Montarea suportilor unitatii exterioare pe metal sau lemn, 50 ron.

- Cablu alimentare aer conditionat 5 ml, ce depaseste, 10 ron per ml.

 

Nu fac obiectul instalarii standard:

- Consultanta client. 90 ron per ora.

- Intarzieri la instalare datorata clientului sau manopera suplimentara. 90 ron per ora.

- Montajele care necesita utilizarea scarilor, (100 ron pana in 3m si 200 ron peste 3m), a schelelor sau alpinistilor utilitari (trebuiesc asigurate de catre client).

- Realizarea sistemului de alimentare cu energie electrica a aparatelor de aer conditionat . 20 ron per ml eventual siguranta in tablou 90 ron.

- Montarea de plinte si canale de mascare traseu frigorific. 50 ron ml.

- Achizitionarea de materiale si nici efectuarea de reparatii sau finisari in urma instalarii aparatului de aer conditionat.

- Mutarea mobilierului beneficiarului pentru accesul echipei sau pentru a crea spatiu in vederea montajului unitatii interioare si/sau unitatii exterioare.

- Transportul la client al aerului conditionat, 100 ron per bucata.

- Preluare aer vechi, 100 ron per bucata.

 - Dezinstalare simplă aer conditionat (cu recuperarea freonului in unitatea exterioara):150 ron aere pana in 12000 btu si 200 ron cele peste.Dezinstalare complexa sau care dureaza mai mult de ora, pret suplimentar 150 ron.

- Instalare/programare modul wifi=90 ron

Daca se doreste pozitionarea traseului frigorific in prealabil,cu sau fara manopera instalare, 100 ron per ml (125 ron ac mare), 50/100 ron per gaura bca/beton, 60 ron (120 ron ac mare) set console (eventual cu suruburi prindere console), restul la finalizarea montarii.

Nota:

- la instalare vile plus 300 ron instalare intre etaje, lucrul la inaltime sau alte complicatii.

- La arele conditionate care au deja consolele unitatii exterioare montate sau traseul frigorific instalat/ingropat sau trebuie lucrat cu mobila/blaturi nemutate/nedemontate, se percepe o taxa de 300 ron deoarece: consolele vor trebui adaptate pentru latimea unitatii externe a aerului achizitionat sau unitatea interna a aerului conditionat se va monta greu deoarece nu se poate misca traseul frigorific sau se va monta greu in locul unde se termina traseul frigorific sau nu poate fi montata acolo si va trebui prelungit traseul frigorific pentru a fi montata in alta parte si trebuie pus reductor-prelungitor (100 ron per teava plus traseul frigorific suplimentar) sau una sau ambele tevi de cupru instalate au alte dimensiuni decat cele necesare si trebuie pus reductor-adaptor (200 ron per teava), mobila nemutata va face montajul complicat si de durata, etc. De asemenea nu se da garantie pentru apa de condens daca aceasta va curge din unitatea interioara sau de pe traseu din cauza traseului de condens prost executat sau pentru tevile de cupru daca acestea sunt fisurate si se pierde agentul frigorific din instalatie, eventualele depanari ale acestor probleme necesitand decontari suplimentare.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004