Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


Cablare instalatii

Cod produs: CI

 

 

Pret cu TVA: 60.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Cablare instalatii

Email Telefon

Cablare instalatii

etapa 1 cablarea: contine montaj doze aparat, doze conexiuni, legaturi in doze, cablu, tub, 3 cofrete pentru curentii slabi (1. alarma, 2. supraveghere video, 3. cablu tv, internet, telefon, interfon, etc.), cofret  tablou electric si eventual cateva becuri si cateva prize provizorii de lucru in casa daca doriti:

Unde este cablarea?  Este necesar transport?

Casa are geamuri+usi+acoperis ca sa nu fie curent? este incalzita? altfel nu putem lucra.

- Pret manopera 60 ron per element cablat  plus daca e cazul transport 2 ron pe km dus plus intors, eventual diurna 50 ron per zi per angajat (2 tehnicieni) doar daca se ramane acolo peste noapte sau se lucreaza mai mult de 12 ore cu tot cu transport.

- Materialele (doze aparat, doze conexiuni, cofrete, tub si cablu) se pot lua de la noi de pe site (trebuie achitata in avans contravaloarea lor) sau le poate aduce clientul sau il trimitem la Gomar.

- Cofretele  de curenti slabi necesare se gasesc doar la noi pe site ( trebuie achitata in avans contravaloarea lor), si contin si manopera de instalare.

- Consumabilele folosite la cablare ( burghie, panze flex, dibluri, holtsuruburi, banda de montaj, banda izoler, ipsos etc), le poate aduce clientul. Daca le aducem noi se adauga 20% la manopera.

-  Daca se doreste, se poate leaga si tabloul electric la aceasta etapa . Manopera legare tablou electric este 100 ron per siguranta.

- Cablul se trage odata cu tubul, materialele se achita in avans.

- Dozele de aparat se monteaza aproximativ, urmand ca atunci cand tencuiti sa le aduceti la nivel.

- Manopera se achita 25% cand ne apucam, 50% la mijlocul lucrarii si 25% cand terminam.

- Daca este ok cu cele de mai sus, vin colegii nostrii la locatie si impreuna cu clientul vor face vizualizare, expunere sisteme necesare, sfaturi si indicatii, se vor stabili elementele necesare cu markerul pe pereti la locatie, se va nota totul in agenda si se va face necesarul de materiale. Operatiunea costa 500 ron si dureaza cateva ore. Nu are rost sa vina nimeni sa vada in prealabil, dar daca  se insista, costa 90 ron per ora (eventual transport).

 

- 60 ron cablare per priza (daca in doza sunt mai multe prize, se achita doar una, daca sunt mai multe prize in camera din aceiasi doza, se achita 30 ron per doza prize, daca in doza  vin si alte tipuri de semnale-tv,net,telefon,etc. = 60 ron per fiecare tip de semnal).

- 60 ron cablare per intrerupator (daca in intrerupator vin mai multe zone de becuri se achita 60 ron per zona bec).

- 60 ron cablare per senzor alarma, contact usa, sirena, tastatura, camera video, receptor antena satelit, boxa home cinema, post interfon interior, senzor de fum, senzor de gaz, electrovalva gaz, termostat, si orice traseu electric.

 

etapa 2 cablurile spre poarta curte, (interfon, automatizare auto,camera video, internet, telefon, tv cablu, alimentare electrica,) manopera = 3 ron per m si tip de cablu si se efectueaza dupa ce se sapa santul pentru  traseul electric intre stalp curent si casa. Pentru cablurile de utilitati (internet, telefon, tv cablu) se va monta o teava rectangulara de 4 m pe post de stalp in varful caruia vom pune o doza unde se vor duce aceste cabluri (inclusiv fibra optica) si pe el se poate pune si o lampa de strada,camera video, etc. Cablurile se gasesc la noi pe site sau le poate aduce clientul.

etapa 3 montaj aparataj electric (fara conectare si programare/ holtsuruburi si dibluri de la noi)

- 30 ron montare per priza 220V (daca sunt mai multe in doza,15 ron per bucata), intrerupator (daca sunt mai multe in doza, 15 ron per bucata), priza net, priza tv, priza telefon, senzor alarma, contact usa, sirena, tastatura, camera video,  boxa home cinema, post interfon, senzor de fum, senzor de gaz, termostat, si orice dipozitiv  electric.

- Echipamentele de curenti slabi trebuiesc achizitionate de la noi de pe site la rubrica service a respectivului sistem si contin déjà si manopera de montare a lor pe teren

- Aparatura electrica (prize, intrerupatoare si sigurante ) de pe site nu contine manopera de montare si poate fi adusa si de catre client sau de la Gomar.

- Sistemele de mai sus se pot pune toate odata sau pe etape si se achita 90% in avans.

etapa 4 conectarea si programarea echipamentelor in cofretele centrale.

- 30 ron per per priza net, priza tv, priza telefon, senzor alarma, contact usa, sirena, tastatura, camera video, boxa home cinema, post interfon, sensor de fum, senzor de gaz, termostat, si orice dipozitiv  electric. Cele subliniate au conectare/programare inclusa daca sunt luate de la noi de pe site.

- 100 ron per siguranta legare tablou electric.

etapa 5 lustrele, - 30 ron per montare aplica simpla si 60 ron montare lustra.

etapa 6 montaj automatizare porta auto, post interfon exterior si yala (eventual camera video stalp utilitati),. Echipamentele se gasesc la noi pe site la rubrica service a respectivului sistem si contin si instalarea lor. 

 

Tipuri de lucrari de pe site si decontari:

C-Instalare sau extindere, de pe site la sistemul respectiv rubrica aparatura cu instalare inclusa.

A-Instalare sau extindere echipamentul clientului, de pe site la sistemul respectiv rubrica instalare.

D-Depanare cu echipamentul nostru sau al clientului,de pe site la sistemul respectiv rubrica service

  - Cablare, de pe site la instalatii electrice rubrica cablare, echipamente electrice la rubrica service iar echipamente sisteme la sistemul respectiv rubrica service.

 

Variante cablare si decontari:

B- 3 ron per m iar cablul este cumparat de la noi sau adus de client, care aduce si consumabilele

B-60 ron per punct cu cablul nostru la care se aduga 20% consumabilele (vezi mai sus care)

B-9 ron per m cu cablul si consumabile de la noi

 

Variante aparatura si decontari:

C-Aparatura cu instalare si cablu inclus in limita a 20 m

C-Aparatura cu instalare inclusa,  pe cablare existenta (pe site la aparatura service)

A-60 ron per punct, aparatura client (30 ron montat si 30 ron legat/programat in centrala)

 

Variante decontari:

A-manopera: 25% la inceputul lucrarii, 50% la jumatate si 25% la finalizare

B-varianta A + materialele in avans

C-90% din valoare si restul la final.

D-90 ron per ora+materialele folosite

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004