Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


Total o luna

Cod produs: TOL

 

 

Pret cu TVA: 59.02 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Total o luna

Email Telefon

Total o luna

Va rugam sa ne trimiteti, atunci cand comandati, si seria cartelei din receptor, care incepe cu 01461, daca se poate fara sa scoateti cartela din aparat ca se poate defecta.
Incarcarea se efectueaza in maximum doua ore de la plata, daca comanda s.a facut de luni pana vineri pana in ora 16, sau a doua zi daca este trecut de ora 16, sau luni daca este in weekend (de vineri de la ora 16 pana luni la ora 9) sau in prima zi lucratoare daca este sarbatoare legala.
Recomandam ca incarcarea sa se faca cu mult inainte de expirarea programelor deoarece incarcarea noua se adauga automat dupa ultima zi de vizionare.
 
Total
114 canale TV din care 14 canale HD. Conține pachetul Familia* şi extraopţiunile Mozaic Plus*, Cinema și Activ și este disponibil în varianta de o lună și trei luni.
Prețul include o reducere de 14 până la 42 lei față de prețul cumulat al pachetului şi a extraopţiunilor individuale din care este format.

Canalele HD și cele în format MPEG 4 (Fashion TV și Eroxxx) sunt disponibile cu receptor HD.
FTA - canale transmise necodat

 
 
 
* Blue Hustler între orele 0:00 – 6:00
** Viasat Explore se transmite între orele 6:00 – 24:00.
Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul pachetului prin înlocuirea sau adăugarea anumitor canale cu altele, de calitate asemănătoare.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004