Inchide

cambeea.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Catalog
Curs valutar


Filmbox o luna

Cod produs: FOL

 

 

Pret cu TVA: 7.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Filmbox o luna

Email Telefon

Filmbox o luna

Va rugam sa ne trimiteti, atunci cand comandati, si seria cartelei din receptor, care incepe cu 01461, daca se poate fara sa scoateti cartela din aparat ca se poate defecta.
Incarcarea se efectueaza in maximum doua ore de la plata, daca comanda s.a facut de luni pana vineri pana in ora 16, sau a doua zi daca este trecut de ora 16, sau luni daca este in weekend (de vineri de la ora 16 pana luni la ora 9) sau in prima zi lucratoare daca este sarbatoare legala.
Recomandam ca incarcarea sa se faca cu mult inainte de expirarea programelor deoarece incarcarea noua se adauga automat dupa ultima zi de vizionare.
 
Filmbox
Vizionarea canalelor în format HD (Filmbox Extra HD) și a celor în format MPEG 4 (Docubox și Fightbox) necesită receptor HD.

Acum beneficiezi de acces gratuit la Filmbox Live când reîncarci extraopțiunea Filmbox, iar pachetul Familia este activ. Filmbox Live este o platformă video disponibilă exclusiv online, unde poți viziona 7 canale TV în regim live și 3 canale exclusive. Pentru detalii click aici


1. Docubox
2. Fightbox
3. Filmbox Extra HD
4. Filmbox Family
5. Filmbox Plus
6. Filmbox Premium
 
Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul pachetului prin înlocuirea sau adăugarea anumitor canale cu altele, de calitate asemănătoare.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de CAMBEEA SRL, CIF: RO16283256, Reg.Com: J04/598/2004