cambeea_ban_01 cambeea_ban_02
CAMBEEA SE PREZINTA
cambeea_ban_04

masina_cambeeaSocietatea SC CAMBEEA SRL Bacău este o societate care execută întreaga gama de instalaţii electrice dintr-o instituţie, casa sau construcţie,  nefiind necesara contractarea a cinci, şase societăţi diferite fiecare specializată pentru un anumit tip de instalaţie .
Avantajele unei societăţi care execută instalaţi integrate sunt următoarele:

  • Eliminarea disconfortului datorat căutării tuturor societăţilor specializate necesare executării lucrărilor şi a încheierii mai multor contracte de prestări servicii.
  • Eliminarea riscului de a se da vina între societăţile electrice în cazul  apariţiei unor deteriorări ale cablărilor în timpul executării celorlalte instalaţii.
  • Asigurarea service-ului şi a garanţiei prin apelarea unui singur număr de telefon la o singura societate.
  • Expunerea de către o singură firmă a tuturor instalaţiilor de curenţi slabi şi tari necesare pentru executarea respectivei lucrări, cu posibilitatea ca beneficiarul să aleagă doar ceea ce crede că îi este necesar fără riscul de a se omite ceva.
  • Nu în ultimul rând preţul de execuţie mai mic decât atunci când se execută aceste instalaţii separat cu mai multe societăţi

CAMBEEA SRL Bacău poate realiza şi una sau mai multe din instalaţiile necesare unei instituţii dacă celelalte sunt executate sau în curs de executare de către alte societăţi.
CAMBEEA SRL Bacău recomandă a se investi în realizarea îngropată a tuturor instalaţiilor necesare până se toarnă şapa sau până se pune parchetul sau gresia, pentru a nu se ajunge la realizarea unei părţi a instalaţiei aparent. De asemenea recomandăm a nu se folosi în mod nejustificat echipamente prin unde radio acolo unde se poate cabla conductor electric. Echipamentele radio au anumite limitări şi pot crea disconfort datorita bateriilor.

Legile cablarii instalatiilor electrice:1. Cel mai mare dusman al cablarii instalatiilor electrice este beneficiarul casei!
Asta din cauza ca el crede ca multe dintre instalatiile electrice enumerate nu ii vor trebui niciodata sau din cauza ca decide ca nu merita facut efortul financiar la aceasta etapa, pentru plata tuturor cablurilor necesare pentru casa sa.

2. Beneficiarul va cere in mod sigur toate instalatiile electrice necablate! In momentul in care se muta in casa.

3. Casa are momentul ei unic in care se poate realiza cablarea! Nerealizarea ei in acea etapa ducind la compromiterea casei pe partea de instalatii electrice.

4. Varianta radio (wireless) este cea mai proasta alegere, incomparabila cu cablul! Pretul va fi de asemenea mai ridicat la aparatura radio fata de cea pe fir.
 

banda_josDesign by WEBDESIM